DIENSTEN

wat ik voor u kan betekenen

Wrap ups

Tijdens uw evenement komen allerlei sprekers aan het woord en u bent op zoek naar een afsluiting van deze gelegenheid. Een spreker die inhoudelijk aansluit bij het thema maar die de zaken tegelijkertijd toch nét iets anders verwoordt. Dat ben ik! Eerder deed ik dit voor o.a. ASN Bank, Nationale Nederlanden, TNO Nederland en FunX. 

Workshops

Taal is alles, alles is taal! Door op een nieuwe manier naar woorden en zinnen te kijken, kunnen we aan de slag met wie we zijn en hoe we ons verhouden tot de wereld. Onderweg schrijven we en leren we nog beter presenteren ook! Graag werk ik met uw scholieren, studenten of collega’s. O.a. Hogeschool Rotterdam en Campagnebureau BKB gingen u voor!  

Gedicht op maat

Kan de buitengevel, hoofdingang of entreehal van uw bedrijf wel één of meerdere mooie regel(s) gebruiken? Of verdient die ene bijzondere gelegenheid een gedicht op maat? Dat schrijf ik graag voor u! Eerder deed ik dat voor o.a. Rotterdam The Hague Airport, het HipHopHuis, het Europees Parlement en het Oude Luxor en Pathé Bioscopen. 

Creative consultant

Wellicht heeft u iemand nodig die op een andere manier naar uw (online en/of offline) content of organisatie kijkt. Iemand die vanuit een andere (jonge, grootstedelijke) doelgroep redeneert en u zodoende andere invalshoeken kan geven. Ik dacht eerder mee met o.a. de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur. 

Spoken word

Spoken word is volgens mij de brug tussen hiphop en poëzie, voor zover die twee van elkaar verschillen. Los van mijn eigen werk, schrijf ik ook spoken word in opdracht en kom ik zo’n tekst graag voordragen of inspreken. Eerder deed ik dit voor o.a. Discovery Channel, het Wereldmuseum en de MBO Raad.  

Copy

Het verkopen van uw product of dienst, staat of valt voor een groot deel met pakkende teksten. Daar help ik u graag bij! In opdracht bedenk ik slogans en/of toffe posts voor op social media. Geheel in samenspraak, altijd met een eigen twist! Eerder deed ik dit voor o.a. Ben & Jerry’s en Sennheiser.

0