Dus, haar voorhoofd is goed in verhouding met de rest van haar hoofd en haar wenkbrauwen zijn niet te dik? Haar neus is niet krom, plat of spits? Haar lippen zijn perfect vormgegeven, haar tanden staan allemaal netjes recht en zijn bovendien ook nog allemaal even Sensodyne/Aquafresh/Prodent/Elmex/ Oral-B/Colgate-wit? Wow.

Haar ogen zijn geváárlijk en ze kijkt niet scheel (niet eens een beetje), ze ruikt altijd naar roosjes, haar oren zijn al net zo mooi vormgegeven als haar lippen, haar huid is gladder dan je dekbed nadat je moeder het heeft op staan maken en haar bos krullen is helemaal echt? Ze heeft de zelfde uitstraling als meisjes op profielfoto’s op Facebook, maar dan zonder Photoshop en dat ook nog eens allemaal zonder foundation, conditioner, make-up en andere fake-up? Wow.

Ze heeft het perfecte figuur, niet te dun en zeker niet te dik? Ze is niet te kort en niet te lang? Wat vol moet zijn, is vol? Wat plat moet zijn, is plat? Alles in proportie? Zachte, lieve handen? Haar benen zijn precies lang genoeg in verhouding met de rest van haar lichaam, haar knieën staan niet stiekem een beetje naar binnen en ze heeft heupen waar heupen horen? Ze heeft geen haartjes op haar armen, geen puistjes op haar rug en geen vreemde moedervlekken of littekentjes? Niet eens ergens een onverwachte wijnvlek? Er zijn geen sporen van striae of cellulitis te vinden? Nergens? Wow.

Ze grinnikt niet hinderlijk, slist niet, praat niet met consumptie, peutert nooit in haar neus, gaat nooit naar het toilet voor iets anders dan het plegen van een plasje, boert nooit, ze is niet dominant en ze zeurt nooit ergens over? Ze heeft eigenlijk helemaal geen mannelijke vrienden, ze heeft eigenlijk ook nog nooit een vriendje gehad, ze heeft eigenlijk nooit iets met een jongen gedaan en ze heeft nog nooit een andere jongen leuk gevonden voordat ze jou tegenkwam? Wow.

Haar riem matcht altijd met haar tas, haar tas altijd met haar schoenen en haar schoenen altijd met de andere accessoires die ze draagt? Haar schoenen zijn altijd mooi, ze draagt nooit Uggs, in de zomer draagt ze van die open toe schoenen en dan lakt ze haar teennagels in dezelfde kleur als de nagels aan haar vingers? En die kleur is ook helemaal dikke prima? En die tenen trouwens ook? Ja? Van die poezelige voetjes? Haar hakken zijn nooit te hoog, als ze sandalen draagt blijkt dat ze geen millimeter eelt heeft, haar shirtjes en truitjes passen altijd precies bij de rest van haar outfit en van al het voorgaande is ze zich bewust zonder ook maar een béétje arrogant te zijn? Wow.

Misschien moet je dan eens goed tussen haar precies goede neus en perfect gevormde bovenlip kijken, waarschijnlijk heeft ze daar een snor zitten die dikker is dan die van je vader en oom bij elkaar.

Perfectie bestaat niet, dus zoek er niet naar. En al bestond het wel, uiterlijk is vergankelijk. Daarom telt het innerlijk. Is ze eerlijk, straight, principieel, verzorgend, zelfstandig, spontaan, intelligent en realistisch? Perfect. Laat d’r niet lopen en koop een ring.

Peace.

0